Personlig genoptræning med professionel vejledning i trygge rammer

Nyeste viden indenfor behandling af smerterVi arbejder ud fra den nyeste viden indenfor smertevidenskaben. Dette vil vi videreformidle til dig på en letmodtagelig og forståelig måde.

Bliv uafhængig af behandlereVi uddanner dig i hvordan du selv skal behandle dine smerter gennem viden og bevægelse.

Få tillid til din egen krop
Vi vil give dig tillid og tro på egne evner. Hos os er det et samarbejde mellem fysioterapeut og klient, så vi sammen når målet.

I STÆRK tilbyder vi 1-1 træning med en af vores fysioterapeuter. Her har du muligheden for at træne alene med din fysioterapeut i trygge rammer. 


Kan du sætte kryds ved ét eller flere af følgende udsagn?


❌ Dine smerter er begyndt at overtage mere og mere af din dagligdag.

❌ Du har et ønske om at være mere fysisk aktiv, hvor smerter ikke er en begrænsning.

❌ Du bekymrer dig om din fremtid og om din tilstand forværres.

❌ Du har fået at vide, at det bedste du kan gøre for dig selv er at holde dig i ro, passe på og undgå at lave bestemte bevægelser.

❌ Du har fået fortalt at bevægelse eller belastning kan være farligt eller skadeligt.

❌ Du har prøvet forskellige behandlingsmetoder, hvor den længerevarende effekt udebliver.


Så er et personligt genoptræningsforløb hos os det rette for dig! Ved et personligt genoptræningsforløb i STÆRK kan du genvinde kontrollen over egen krop og dine smerter. Ingen forløb er ens, men hos os har alle den samme struktur:

1. Gratis og uforpligtende konsultationDet første møde i dit genoptræningsforløb er en gratis og uforpligtende konsultation med din fysioterapeut. Her vil vi bl.a. snakke om din skadeshistorik, smerter, aktivitetsniveau, mål og behov. Hvis det findes relevant, vil konsultationen indebære fysioterapeutiske test. Ud fra denne konsultation vil vi vurdere, om vi kan hjælpe dig.


Læs mere om vores gratis og uforpligtende konsultation her.


2. Opstart af genoptræningsforløbetTil din første træningssession vil vi starte med en en grundig teoretisk forståelse af, hvad smerter er, for derefter at benytte denne viden i praksis på træningsgulvet.

Sessionen vil have dig og dine udfordringer i fokus, og du er selv med til at sætte dagsordenen for, hvordan vi herfra skal strikke dit personlige genoptræningsforløb sammen..

3. Personligt genoptræningsforløbDit personlige genoptræningsforløb vil altid tage udgangspunkt i dig, dine mål og dine behov.

Din fysioterapeut vil gradvist udfordre dig med forskellige bevægelser.


4. Afslutning
Tryghed er nøgleordet i afslutningen af dit forløb. Vi vil sikre os, at du er ordenligt klædt på til selv at kunne varetage din situation. Du skal derfor føle dig helt tryg ved at vende tilbage til dagligdagen, inden vi afslutter vores forløb.


Hvis man fortsat gerne vil benytte sig af vores fysioterapeutiske viden og har brug for muligheden til opfølgende sessioner, vil vi anbefale dig at starte på et af vores STÆRK-hold.  Se vores tilbud til holdtræning her.

KONTAKTFORMULAR
Book dit træningsforløb her

 
 
 
STÆRKKvinde
STÆRKMand
STÆRKSmertefri
Personlig genoptræning
 
 
 
 


DET MED STORT - når du har booket dit træningsforløb


Du har 14 dages fortrydelsesret efter din booking, herefter er din booking bindende. Det er muligt at sælge eller videregive sin plads til en anden.


Udeblivelse fra en træning kan ikke erstattes. Bliver du syg, eller er du forhindret i at deltage i en træning, skal der meldes afbud (SMS eller mail) inden kl. 9.00 samme dag som din træning ligger - så får du din træning på et senere tidspunkt.


Skulle din fysioterapeut blive forhindret gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente fysioterapeuter.


Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Er dit ønskede hold fyldt vil vi forsøge at finde et alternativ.