STÆRK Mand

Holdet for alle mænd


Er du klar til en udfordrende og effektiv træningsform, hvor du øger din styrke og forbedrer din kondition? Så er STÆRKMand noget for dig! Vi står klar med træning til mænd i deres bedste alder. Har du en skavank, skal du ikke holde dig tilbage - din træner er fysioterapeut og står klar til at hjælpe!

 

På STÆRKMand træner du på et lille lukket hold en eller to gange ugentligt. Forløbet strækker sig over 8-16 uger. Holdet er for alle mænd, der vil udfordres og trænes. Øvelserne veksler fra gang til gang og gradueres, så vi alle kan være med – uanset udgangspunkt. Der lægges op til hård træning, hvor man giver den alt, hvad man kan! Du lærer de bedste træningsøvelser til dig og træner hele kroppen hver gang.

 

STÆRKMand træner hver mandag kl. 16-17, onsdag kl. 19-20 samt fredag kl. 16.30-17.30. Træningen varetages af vores fysioterapeut Anders. Inden opstart vil du have en konsultation med din fysioterapeut, hvor I snakker om målsætning, smertehistorik, træningserfaring, eventuelle skader mm. Her finder I sammen ud af, hvordan dit forløb skal skræddersyes, så det passer bedst til dig og dine behov. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til træningen, når der er indikation for fysioterapeutisk behandling.

Skal du være med? Vi har løbende opstart på holdene!

 


Mandage kl. 16-17 (m. Anders)
Onsdage kl. 19-20 
(m. Anders)

Fredage kl. 16.30-17.30 (m. Anders)

KONTAKTFORMULAR
Book dit træningsforløb her

 
 
 
STÆRKKvinde
STÆRKMand
STÆRKSenior
STÆRKSmertefri
STÆRKVirksomhed
Personlig genoptræning
 
 
 
 


DET MED STORT - når du har booket dit træningsforløb


Du har 14 dages fortrydelsesret efter din booking, herefter er din booking bindende. Det er muligt at sælge eller videregive sin plads til en anden.


Udeblivelse fra en træning kan ikke erstattes. Bliver du syg, eller er du forhindret i at deltage i en træning, skal der meldes afbud (SMS eller mail) inden kl. 9.00 samme dag som din træning ligger - så får du din træning på et senere tidspunkt.


Skulle din fysioterapeut blive forhindret gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente fysioterapeuter.


Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Er dit ønskede hold fyldt vil vi forsøge at finde et alternativ.